80th Anniversary Celebration
15.11.2025
MENU 1
Paistetut pienet blinit, siianmätiä, muikunmätimoussea ja punasipulia L, (G)
Paistettua poronulkofileetä, riistarilletteä, myskikurpitsaa ja Grand veneur- kastiketta L, G
Sahrami-valkosuklaapannacotta ja veriappelsiinisorbetti G
* * *
Fried mini blinis, whitefish roe, vendace roe mousse and red onion L, (G)
Fried reindeer fillet, game rillettes, musk pumpkin and Grand veneur sauce L, G
Saffron white chocolate panna cotta and blood orange sorbet G
· · · · · · · · · · ·
MENU 2
Paahdettua kurpitsaa, kurpitsachevicheä, porkkanapyreetä ja kvinoaa V, G
Portobello-tryffelileivos, juuresraguta, tomaattia ja lehtikaalikremolataa V, G
Mustaherukka-suklaakakku, vadelmasorbeeta V, G
* * *
Roasted pumpkin, pumpkin ceviche, carrot purée and quinoa V, G
Portobello truffle tart, root vegetable ragout, tomato and kale cremolata V, G
Blackcurrant chocolate cake, raspberry sorbet V, G
· · · · · · · · · · ·
Ruokajuomina: viini, vesi
* * *
Wine and water with meals
